BCB Clinic

NAPPALI KLINIKA LYME BORRELIOSIS ÉS EGYÜTTFERTŐZÉSEK KEZELÉSÉRE

RÓLUNKA BCB Clinic a Borrelia burgdorferi és más társfertőzésekben szenvedő betegek diagnosztizálására és kezelésére specializálódott.

Az elmúlt két évtizedben egyedülálló tapasztalatot gyűjtöttünk fel olyan betegek kezelésében, akik sokféle tünettől szenvedtek, és a különböző szakorvosi vizsgálatok után sem találtak enyhülést. Ügyfeleink között vannak betegek Európa különböző országaiból, és együttműködünk németországi, görögországi, magyarországi és amerikai laboratóriumokkal.
Alapértelmezés szerint a borreliózissal fertőzött beteg először egy háziorvossal kerül kapcsolatba, akinek lehetősége van alapvető Elisa és Westernblot tesztek elvégzésére. Ha krónikus betegről van szó, a hosszú távú csökkent immunitás miatt az eredmények gyakran hamis negatívak. Ezután a betegeket általában szakorvoshoz (reumatológus, neurológus) utalják további diagnózis céljából. Ha a vizsgálatok negatívak, gyakran pszichiáterhez kötnek. De a pszichiátriai gyógyszerek nem oldják meg a nehézségek okát.
A Lyme-kór kezelése Szlovákiában az Egészségügyi Minisztérium irányelvei szerint 3-5 hétig tartó antibiotikumos kezeléssel történik, vagy ha Neuroborreliosisról van szó, 3-6 hétig javasolt a Ceftriaxone szedése. Egyes orvosok ezután arra a következtetésre jutnak, hogy a fertőzés meggyógyult, függetlenül a páciens klinikájától és a későbbi vizsgálati eredményektől. Ha a betegséget nem észlelték időben, és a kezelés nem volt kielégítő, a betegek Post Borrelia szindrómába kerülnek, amely egyéb egészségügyi problémákkal és szövődményekkel jár. Valamikor a múltban a BCB Clinic lehetőséget kínál a diagnózis felállítására és az azt követő kezelésre, amíg minden tünet eltűnik.

NYITVATARTÁSI IDŐ

HÉTFŐ07.0015.30
KEDD07.0015.30
SZERDA07.0015.30
CSÜTÖRTÖK07.0015.30
PÉNTEK07.0015.30
SZOMBAT VASÁRNAPnem írjuk elő

MUDr. Judita Ďurovská, PhD.

HÉTFŐ09:0014:00
KEDD--
SZERDA09:0014:00
CSÜTÖRTÖK--
PÉNTEK09:0014:00

MUDr. Igor Alexandre

HÉTFŐ08:3015:30
KEDD08:3015:30
SZERDA08:3015:30
CSÜTÖRTÖK08:3015:30
PÉNTEK08:3015:30

MUDr. Ondrej Ďurovský

KEDD17:0019:00
SZERDA17:0019:00
CSÜTÖRTÖK17:0019:00

MIÉRT MIA BCB Clinic a megfelelő hely azoknak a betegeknek, akik orvosi felügyelet mellett szeretnék elkezdeni a kezelést, gyógyszereiket egészségi állapotuknak megfelelően szeretnék beállítani, vagy hazájukban nem részesülnek átfogó kezelésben.

kezelés a legújabb kutatások szerint

kompakt kezelés egy fedél alatt

teljes segítség a kezelés során

holisztikus megközelítés a pácienshez

HOGYAN LEHET PACIENSÜNKSZOLGÁLTATÁSOKdiagnostika

DIAGNÓZIS

diagnostika

DIAGNÓZIS

TÖBB
liecba

KEZELÉS

liecba

KEZELÉS

TÖBB
ubytovanie

SZÁLLÁS

ubytovanie

SZÁLLÁS

TÖBB

KÉPTÁRÁRLISTAINFORMÁCIÓK AZ ÁRLISTAN
Magánklinika vagyunk, egészségbiztosítókkal nem kötött szerződés, így a beteg maga fizeti a kezelést.
Az első felvételi vizsga olyan orvosnál történik, aki a MUDr. Ďurovská PhD. val dogolzik ezek az orvosok MUDr. Alexandre és MUDr. Ďurovsky.
Inkább anamnézis, a beteg leírja a nehézségeit, az orvos pedig megnézi a már elvégzett vizsgálatok eredményét.
Az első vizsgálat 1 órát vesz igénybe, és 140 euróba kerül, minden további konzultáció 70 euró.
A kezdeti vizsgálat része az esetleges társfertőzések írásbeli vizsgálata is, amely alapján laz orvos olyan mintákat javasol, amelyeket a diagnosztikai következtetés tisztázásához és a későbbi kezeléshez kell venni. Az ajánlott vérvételek az első vizsgálat alkalmával azonnal elvégezhetők nálunk. Németországba küldünk Borellia burg., Chlamydia pneumoniae, Chlamydia trachomatis vagy Mycoplasma pneumoniae LTT teszteket amelyek előnye, hogy akár antibiotikum szedése közben is elvégezhető. Az LTT tesztek eredményét 7-10 munkanapon belül megkapjuk. napok. Más lehetősegek: Vibrant , DualDur. Ha a beteg a konzultációt követően kerül kezelésre, a gyógyszer teljes összegét is kifizeti. A vizsgálati eredmények alapján a páciens és az orvos választja ki a megfelelő kezelési módot, lehet dönteni ambuláns kezelés és kompakt kezelés között. Az ambuláns kezelés otthoni kezelés, amely magában foglalja a javallott gyógyszerek otthoni alkalmazását és a kezelés előrehaladásának ezt követő ellenőrzését. A kompakt kezelés közvetlenül a klinikánkon történik, és magában foglalja a gyógyszerek infúzióját és a további kezelési eljárások csomagját. Minden fizetés csak készpénzben lehetséges.

KAPCSOLATBA LÉPNIHa kérdése van, vagy felkeltette érdeklődését egy vizsgálat, forduljon hozzánk bizalommal!